يك ساعت پياده روي يعني افزايش 2ساعت اميد به زندگي


 





 
پزشکان متخصص می گویند با ورزش کردن به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در روز می توان از فواید بی شمار آن بهره مند شد. همچنین مطالعات نشان داده است به ازای هر یک ساعت ورزش منظم، امید به زندگی و احتمال طول عمر تا ۲ساعت افزایش می یابد.
روان شناس ها همواره تاکید می کنند در برنامه های مختلف زندگی، اهدافی کوچک و دست یافتنی تعیین کنیم و به آنها پایبند بمانیم. پس قدم اول را در راه سلامت بردارید. با پیاده روی شروع کنید.

● چرا پیاده روی؟
 

پاسخ ساده است؛ این ورزش آسان است، وسایل خاصی نمی خواهد و تاثیر فوق العاده ای بر سلامت دارد.
▪ پیاده روی ساده ترین و آسان ترین کار برای شروع و ادامه دادن است.
▪ پیاده روی هیچ هزینه ای برای شما ندارد.
▪ ورزشی ایمن است.
▪ پژوهش ها نشان داده اند، به ازای هر یک ساعت پیاده روی احتمال طول عمر و امید به زندگی تا ۲ساعت افزوده می شود.
▪ پیاده روی به میزان ۳۰ دقیقه در روز برای سلامت قلب مفید است.

● فعالیت در محل کار
 

بیشتر کارهای اداری ما در حالت نشسته انجام می شوند و زمان زیادی از روز را نیز به خود اختصاص می دهند. پس برای افزایش فعالیت بدنی طی روز چه کار می توان کرد؟ رعایت نکاتی ساده و جزئی می تواند به افزایش فعالیت بدنی ما کمک کند.
▪ زمانی که امکانش را دارید و به مدارک و یا پرونده هایی خاص نیاز نیست، می توانید هنگام پیاده روی در مورد موضوعات کاری صحبت کنید.
▪ در صورت امکان در طول مکالمه با تلفن همراه راه بروید.
▪ هنگام صحبت با تلفن ثابت از جای خود برخیزید و بایستید.
▪ به جای استفاده از تلفن، زمانی که با همکار خود کار دارید به اتاق او بروید.
▪ به جای آسانسور از پله ها استفاده کنید.
▪ ماشین خود را کمی دورتر پارک کرده یا چند ایستگاه زودتر از اتوبوس پیاده شوید.
▪ برای استراحت میان کارها یا هنگام ناهار کمی در اطراف محل کار خود راه بروید.

● فعالیت در خانه
 

ورزش و تمرین در خانه کاری راحت و ساده است. در عین حال کودکان تان هم با دیدن فعالیت شما، درس مناسبی می آموزند.
▪ قبل از صبحانه برای یک پیاده روی کوتاه بیرون بروید.
▪ هنگام تماشای تلویزیون به جای دراز کشیدن روی فرش یا کاناپه، بنشینید و به بدن خود کشش دهید. سعی کنید به جای درخواست از دیگران برای آوردن لیوانی آب یا استفاده از کنترل تلویزیون، از جایتان بلند شده و راه بروید.
▪ هنگام خرید، ماشین را کمی دورتر پارک کنید و بقیه راه را پیاده بروید.
در نهایت برای فعالیت بیشتر اعضای خانواده سعی کنید فعالیت های فیزیکی را جزئی از برنامه خانوادگی قرار دهید.

● هزینه سنگین بی تحرکی
 

پیامدهای عدم تحرک و فعالیت فیزیکی حیرت آور هستند. در جوامع امروزی چاقی یا اضافه وزن همچنان در حال افزایش است. بر اساس آمار های ارائه شده ۶۵ درصد بزرگسالان چاق هستند یا اضافه وزن دارند. امروزه طراحی شیوه ای از زندگی فعال بسیار مشکل تر از گذشته شده است. افراد به دلیل وجود فناوری و سیستم های حمل و نقل کمتر و کمتر فعالیت بدنی دارند.
آمارها نشان می دهند از سال ۱۹۵۰ مشاغل نشسته و ساکن ۸۳ درصد افزایش یافته و مشاغلی که به فعالیت بدنی احتیاج دارند در حال حاضر تنها ۲۵ درصد نیروی کار را دربرگرفته اند که نسبت به سال ۱۹۵۰ حدود ۵۰ درصد کمتر است.در کنار همه این موارد، متوسط کار هفتگی نیز طولانی تر شده است. مردم آمریکا ۴۷ ساعت در هفته کار می کنند که سالانه حدود ۱۶۴ ساعت بیشتر از ۲۰ سال گذشته است. خوب است بدانیم که اضافه وزن از نظر مالی نیز هزینه هایی در برخواهد داشت. عواقب و مشکلات ناشی از اضافه وزن تامل برانگیز است. پس تا می توانیم، باید تغییراتی در نوع زندگی ایجاد کنیم. انجمن قلب آمریکا ۳۰ دقیقه فعالیت در حد متوسط را توصیه می کند، اما ۳ دوره ۱۰ دقیقه ای نیز تقریباً همان قدر برای سلامت کلی مفید است.فعالیت های بدنی اغلب شما را تشویق می کند تا زمانی را هم در بیرون از خانه و در فضای باز سپری کنید. از این طریق، نور خورشید با داشتن ویتامین d فواید بی شمار دیگری برای شما به ارمغان خواهد آورد.

● سلامت روحی
 

فعالیت بدنی منظم می تواند تنش، خشم و افسردگی را کاهش دهد. شما نه تنها بلافاصله پس از فعالیت بدنی احساس خوبی خواهید داشت، بلکه بسیاری از افراد بهبود قابل درکی در سلامت کلی خود طی دوره انجام فعالیت بدنی را اعلام کرده اند.

● سلامت جسمی
 

ورزش و فعالیت بدنی، سیستم ایمنی بدن را افزایش داده و خطر ابتلا به بیماری هایی نظیر سرطان و بیماری های قلبی را کاهش می دهد. بدون ورزش و فعالیت کافی و منظم، بدن بتدریج قدرت، استقامت و توانایی خود را برای عملکرد مفید از دست می دهد. انجام ورزش های متوسط مانند پیاده روی سریع حداقل ۳۰ دقیقه در روز فواید ثابت شده زیر را نیز در بر دارد:
▪ بهبود گردش خون که موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی می شود.
▪ کنترل وزن
▪ بهبود سطح کلسترول خون
▪ کنترل و پیشگیری از فشار خون بالا
▪ جلوگیری از پوکی استخوان
▪ مدیریت استرس
▪ کمک به بهبود خواب
▪ افزایش و بهبود اعتماد به نفس
▪ افزایش قدرت عضلانی و افزایش توانایی انجام فعالیت های فیزیکی.
منبع:www.aftab.ir
ارسال توسط کاربر محترم سایت : mg6820